Bodyfullness és una tècnica integradora desenvolupada per tal de potenciar el benestar, l’homeòstasi i l’autoregulació a partir d’un treball profund de cos i ment, d’atenció plena i consciència personal.

S’ofereix en cursos i classes en grup de diferents temes rellevants com ara: mindfulness dinàmic, iogafulness, reducció del mal d’esquena, píndola antiestrès, moviment conscient, etc.

Amb el mateix objectiu, també s’ofereixen sessions individuals en les quals es fan servir tècniques terapèutiques i diferents tipus de tacte i massatge per tal d' estimular els canvis desitjats en les molèsties o situacions que destorben o limiten.

Bodyfullness t’interessarà si vols una proposta eficaç i compromesa amb aportar resultats clars i positius pel teu benestar personal.

Activitats programades:

Tots els cursos i activitats tenen les places limitades.

Classes moviment creatiu i dansa a l'Institut Escola Oriol Martorell.

INTENSSIU MINDFULLNESS DINÀMIC

- Dilluns i Dimecres 19:30h. Centre Civic Vila Olímpica. C/ Taulat 3-5. 08005 BCN

Mindfulness dinàmic. (THE EMPTY SPACE)

- Dimecres 17.30h. Centre Civic Vila Olímpica. C/ Taulat 3-5. 08005 BCN
- Dimecres 15.30h. Estudi Eulàli Blasi. C/ Alí Bei 113, baixos. 08013 BCN

Adéu al mal d'esquena. Get the back back

-Dijous 17.45h. CdbacdeRoda. Camí Antic de València, 96-116. 08005 BCN

Iogafulness

- Dilluns 17h. Casa Asia. Recinte Modernista Hospital Sant Pau.

Bodyfullness

SESSIONS INDIVIDUALS BODYFULLNESS. (hores convingudes)

Enllaços recomanats:

Activitats en grup

La tècnica Bodyfullness t’ofereix diferents activitats en grup sobre temàtiques diverses per tal que trobis la que més et convé. Totes les activitats es fan a partir d'un treball amb el cos i del desenvolupament de la consciència personal. En les classes i cursos aprens una gran varietat d’exercicis, recursos i l'actitud adequada que et permet treure el màxim benefici de l'activitat. Podeu veure les diferents activitats aquí.

Sessions individuals

Sessions individuals en que utilitzant diferents tècniques terapèutiques corporals potenciem i reforcem la salut i el benestar. Adequat per als transtorns i molesties físiques així com per a aquells estats mentals o emocionals que ens destorben. Treball rigorós, eficaç, ràpid i de canvis duradors. Més informació aquí.

img1_web

img1_web

Tel: +34 650 951 844 | email: xavitur@bodyfullness.cat